gula dlm darah

doktr ckp X stabil?

gula dlm darah
2 Các câu trả lời

xpenah lah ambil air gula semasa mngandung. apa punca air gula tu perlu kita ambil sis. sebab selalu hb low ja.

6y trước

i kena minum air gula 2kali sebab naik berat badan. first naik 2kg dalam 1 bulan. then second naik 6kg dalam 1 bulan. but i tak ada kencing manis.cuma nafsu je yang kuat makan.😅 air gula ni tak la seteruk yang orang ceritakan. air dia ok je asal dia masih suam.kalau boleh gaul dulu.

result air gula ke sis?air gula tu kita minum nak tngk ada kencing manis tak masa pregnant..