Doakan kandungan saya sihat & kuat dari hematoma 😭

Doktor sahkan saya ada hematoma (darah beku) berdekatan dgn kantung baby, skrg kandungan baru 14 minggu, buat masa ni takde sebarang bleeding @ spotting yang keluar. Harap tak effect placenta baby. Doakan saya kuat ye utk kandungan ke 3 ni, selepas keguguran 2x tahun lepas. #hematoma #firsttimemom #bantujawab

2 Các câu trả lời

Semoga dipermudahkan urusan dan kandungan sis ya.🤲 Maaf bertanya, sis ada apa2 symptom tak sebelum Dr detect hematoma ini?

3t trước

Allahu. Stay strong ya sis & baby. Semoga diberikan kesihatan yg baik dan dikurniakan keajaiban oleh Allah sepanjang pregnancy journey ni 🤲💪