Orang sakit buah still boleh pregnant tak?

Doktor pakar baby ckp kena tguk 1bulan lagi sama ada selamat utk kedua pihak.. Saya niat nak teruskan tapi dia org tgh tggu pakar buah pinggang lagi

1 Trả lời

pada saya. better dengar pendapat doktor. dia lebih tahu selepas buat beberapa pemeriksaan. kalau rasa kurang yakin dengan pendapat doktor tu, pegi hospital lain. dapatkan pendapat dari doktor lain pula. (jgn la bagitau doktor ke dua tu tentang pendapat doktor pertama) sebab kita nak tahu pendapat dia mcm mana. kalau sama.. hmm maybe itu adalah keputusan terbaik. jangan susah hati. jangan sedih. insyaallah, Allah tahu apa yg terbaik buat kita semua.

2y trước

terima kasih atas sokongan dan nasihat