12weeks yang terindah

Doktor cakap, jantung baby dah stop berdetak, pembesaran pun tak normal. Doktr bagi masa 2 minggu untuk dia keluar sendiri. & Buat dnc selepas tu.. Sedih je rasa.. tak pe, ibu redho.. Ada yang punya pengalaman serupa tak?

2 Các câu trả lời

Saya pon sama. Bleeding then bila pegi hospital, doctor kata dah xde heartbeat. Sedih sangat sebab ni anak after saya stillbirth. Doctor bagi 2 pilihan, nak tunggu turun sendiri atau dnc. Saya pilih dnc sebab saya tak sanggup nak tunggu 2 minggu tu sedangkan dah tahu anak memang dah takde. Sedih sangat masa tu, menangis dekat seminggu. Tapi Alhamdullilah saya mengandung 2 bulan lepas tu dan sekarang anak saya dh 4 bulan. Doakan dia ya ♥

2y trước

Allah baru perasan awak reply. Maaf ya. Masa dnc bius bawah badan mmg tak rasa apa. Lepas habis bius sakit pinggang

Pernah jugak pengalaman gugur tahun lepas… Hmm sedih tak terkata… Tapi takpe lah jangan down sangat, at least ada anak syurga… Doa banyak2 minta Allah tarik kesedihan awak… InshaAllah nanti Allah ganti yg baru.. Saya dulu sampai menangis hari2. Doa banyak sebulan jugak nak move on… Lepas 5 bulan Allah bg rezeki pregnant lagi…