New Obimin

Doktor bagi saya ubat new obimin, sbb saya x berapa berselera nak makan, hb pn makin turun, tapi obimin ni buat saya terlalu mengantuk, jadi saya stop makan sbb saya memandu.. Bahaya sbb boleh tertidur bila berhenti tggu ank balik sekolah tu... Betul ke cara makan ubt ni... Mmg mengantuk ke.. Sbb bila stop makan x de la mengantuk camtu...

1 Trả lời

Kalau mengantuk cuba tukar ubat lain. Tp saya tak pernah pulak ubat ni bg mengantuk. Maybe lain orang lain efeknya

5y trước

saya mkn iberet. hehehehe