nak tanya

Doctor kira dari tarikh last period 10minggu,bila scan br 5minggu,normal ke??risau sb pernah gugur sb kandungan tak membesar..

4 Các câu trả lời

Baru 1st time scan ke.. klu baru .. bole pantau dulu.. beberapa week akan dtg.. klu progress ade improve tiap2 week.. normal.. mcm sy.. mase scan 5 week, tak nampak.. repeat mase 7 week.. nampak bby, kantung n heart beat. Kat scan baru 6 week. Lps buat buku, apoiment ngan doc. Ikut lmp da 11 week tapi scan baru 10. Repeat lagi.. hari ni baru betol.. lmp 13 week.. scan pon 13 week.

4y trước

Doktor bg ubt progesterone,dia kata tgk kalau xde bleeding dtg cek lg nanti..

Buln 12 thun lepas sya d&c sbb kndungn x mnjadi kantung kosong. Lmp 10w bila scan 6w. Tiap 2 mggu scan lg 8w kosong sptutnya 10w.. Repeat lg scan 2 minggu masih 8w sptutnya 14w.. Jd kna d&c sebb x turun sendiri... Alhamdulillah skrg pregnt dh 10w. Scan 8w dh nmpk baby. Semoga ada rezeki awak. Doa baik2 je.. Ape2 kna redha..

4y trước

Sama sy,bln 12 d&c..ni positif skali lg..sy harap kali ni menjadi..

Sama mcm sy. Sy dah 8 minggu tapi scan baru 4 minggu. Sy bleeding terok tambah pulak sakit perut. Tapi tk sempat tunggu 2 minggu dah gugur. Kandungan tak membesar dgn elok.

4y trước

Nanti cuba lg..jgn sedih2.

saya pun mcm sis ikot lmp 9w tp scan 5w. doc suh repeat scan lg 2mggu. mgkin period irregular. tapi hati ni risau sgt. saya last year pun gugur .

4y trước

Nanti update ya..harap2 ok kn..