Boleh tak ??

Doc dah tetapkan hosp shah alam utk sya bersalin.. Tapi suami nak sya bersalin dekat kg (terengganu) .. Mcm mna ye ?? Boleh tak sya sesuka hati tukar hosp utk bersalin ?? Takut nanti urusan akan merumitkan klau tak ikut plan doc..

2 Các câu trả lời

mcm saya lah,saya ad prob kt kaki ,ingt nk bersalin klantan tpi trpaksa kt selayang,sbb doktor kata rekod saya bnyk kt sana

sekarang dh brp minggu? hospital shah alam kena buat surat rasanya. cer doc msa checkup

5y trước

Skrg 32w.. Hosp SA kena buat surat utk hosp terengganu ke mcm tu ??