40weeks

Doakn sy naa mommy sklian.. Bby mcm syok jer dok dlm perot ni.. Tak ad tanda sakit nk bsalin lg.. Doakn smuanya dipermudahkn yer..

22 Các câu trả lời

In Shaa Allah baby akan keluar bila sampai masanya. Baby saya pun keluar 41W1D hehe saspen je tunggu dia. Alhamdulillah mudah je bila dia dah nak keluar tu haha

Ada p hosp tak check degutan nadi? Sya pun sama masa anak 1st.. Da due date tp xda tanda nak bersalin.. Tp sya p hosp sja tuk check.. Doc ckp da bukaan 2 cm..

Klu blum ada bukaan better try bersama husband n buang dlm. Coz tu natural inducer. Dr sll saran kan tp jgn yg ganas2 la. Sll lps tu mmg ada bukaa.. Maybe u can try

5y trước

Sy dh ada bukaan 1cm cmtu tpi dh disharge hospital...boleh ke bersama suami...

sma sis.. due sbnr esok..tp tanda2 blom ada.. smoga dipermudahkan urusan kita melahirkan aminn

Omg 40weeks alrdy. Semoga dipermudahkan semuanya sis

amin...semoga baby keluar secepat mungkin .

Semoga di permudahkan urusan ,aamin..😊

Semoga dipermudahkan urusan yee sis 😊

Inshaallah smga ursn awk dpmdhkn

Semoga dipermudahkan .. aminnn