tunggu hari

Doakan sy bersalin sblum due yea☺️isau teroverdue nty,tkt plk ase tp masih santai lgi nie....tnda xda lgi,mengeras tu ad la,ble wktu mlm dye aktif cgt,smpy trsa kt bwah tu?

23 Các câu trả lời

Ni dari pengalaman sy anak sulung overdeu terpkse induce..nurse tye awak xkerap bersama ke..sbb kalau dah nk dekat lbh digalakkan bersama suami utk bukekn jln..jd mse bersalin bby ke2 on hampir2..kuarpn ngam2 tarikh deu..sy kerapkan bersama,buat exercise & penting minum minyak kelape 1sudu 2x sehari..alhamdulillah pg dah sakit dlm kol8 smpt mndikan ank,mkn dah Kuar lendir..OTW hospital kul9-9.30 smpi 9.50 bersalin..smpi2 doc Kate dah nmpk kepale alhamdulillah..sy doakan semoga awal dipermudahkan segala urusan bersalin nanti amin 😍😍

Sy pun sama.. beza sehari ja kita.. 29hb hehe neves nya la.. eh.. nama kita pun hampir sama, nama sy syarafina.. 😂 ehh.. 😂 ni baby belum bagi tanda jelas.. harap2 sembuh cpt la sakit kepala ni, jgn nti meneran masa sakit2 kepala.. 😂 sama2 kita dipermudahkan msa bersalin nti. Aamiin

5y trước

Heheh.. 😍😍 okey kayoh.. oops.. excited..hihi.. aamiin ya rabbal alamin 🤲🤲

Sy pon harap xoverdue, sy dah check dengan nurse katanya sy mungkin beranak awal, dah rasa kepala tu kat bawah, dah ketat kawasan bawah tu hehehe, semoga segala urusan kita di permudahkan aminn 🥰

5y trước

Aamiiin

sy pun xlme lg jgk 2/12 hrp x overdue.. klau x brank jgk isnn dpn jmpe doc scan plk.. tp skrg dh krp jgk skt mngeras.. dh ad lndir coklat2 gtu.. smoga dipermudahkan urusan kte smua.. ☺️

5y trước

in sya Allah sis.. Aamiin.. smoga dipermudahkan..

Sama juga sy Isnin depan dah masuk 40w berdoa tak overdue, belum ada apa2 tanda lagi tp baby kerap mengeras normal ya.

Sama la sis.. Tnggu hri. Isnin nii. 25/11. Due date. Tp tnda² belum ada lg. . Yg ada mngeras,dn sakit kt bwah sja.

5y trước

Amin

Aminn .. Semoga urusan kita dipermudahkan .. Saya pon sdg tunggu arie jugak ..harap semua dipermudahkan ..😊

5y trước

Amiiinn

Amin. Saya doa kn semoga d permudah kn urusan kmu sis. In sha allah. Doa kn saya juga supaya baby dan saya sihat😊 .

Semoga dpermudahkan urusan sis...doa kan sy juga..dh 39w tp tnda2 tu x rasa sgt...

5y trước

Smga smua brjaln ng baik..

Smoga sist dan baby selamat also dprmudahkan urusan yer..amiin2 ya rabbal alamin☺

5y trước

Trma ksih....Aminnn😊