berpeluh

Assalamualaikum...tumpang tnya knpa yea,bwah payudara sy msti brpeluh??kdg smpy meleleh air peluh tu???hihi..ad kew yg pnh lalui??ke sb musim panas??? #jgnkecamsyyea??? #skadarnktahu...?

1 Trả lời

Waalaikumsalam.. Pregnant ke sis? Normal je klu org pregnant kpnasan, kuat berpeluh.. Dh on aircond pun still berpeluh, good luck sis💕

5y trước

Normal sis.. Lge pun skarang cuaca d luar sangat pns, bleh cecah 35°.. Bertabah lah 🤣