DOAKAN SAYA BERJAYA HAMIL

Doakan sayaa berjaya hamil bulan ni ya semua. Saya ttc dah 3 tahun 2 bulan. Teringin sgt nak ada baby sendiri.??..Teringin sangat nak dapatkan double line bulan ni. Doakan saya ya semua!.??

52 Các câu trả lời

Sis 3thun.. sy beberapa buln je pn rsa dh lama menunggu.. tiap bln upt test wajib sy bli.. 5bulan sy tggu selepas keguguran aritu.. sy cuba nekad konsisten folic asid selama sebulan lbih n smbil tu konsisten jugk jus bidadari keluaran sweeta.. alhamdulillah.. dpt rsa ada perubahn pd diri sblm missed period.. sy buat upt test 3ari sblom missed period npk line ke dua samar2.. sy hrp sis dikurnia baby selepas ni.insyaAllah🤰🏻♥️

Sy doakan. Sy bln 4 nie ckup 2 taun. Pernah lekat sekali. Tp x de rezeki. Luar rahim. Tiup sebelah pun dah x de. 😢😢😢. Sampai hari nie masih menunggu. Sedang buat rawatan jugak. Moga 2020 nie ada berita gembira buat mereka2 yg mcm kita ye.

In Shaa Allah. Allah tahu bila masa yang tepat untuk saudari. Cuma sabar dan berdoa jangan berhenti.

Aamiin sis. Semoga Ada rezeki sis. Saya Dan ttcians yg lain. Aamiin Ya rabbalalamin 😍

amiinnm2, moga dimdahkan urusan awak dan saya untuk hamil dalam cycle kalini ya

Amin semoga urusan sis dpermudahkan lagi🥰 moga kita sama2 dberi rezeki anak

Doakan saya juga ye. Saya pon same dengan awak hampir 3 tahun dah.

Aamiin. Semoga ada rezeki zuriat untuk kita dalam masa terdekat ni

InsyaAllah aamiin semoga Allah peekenankan doa awak..aamiin

Aamiin.. Semoga double sis.. Doakan sy juga ye.. 😊