TERINGIN TENGOK UPT DOUBLE LINE LAGI. TTC ANAK PERTAMA TAHUN KE-8

Assalamualaikum ...doakan saya dapat rezeki anak. Ttc tahun ke-8 anak pertama. Umur dah 42. Saya tahu risiko ada tapi doakan saya. Pernah keguguran buat pertama kali bulan 2 2022. #cubaanhamil #firstbaby #ttc8tahun

15 Các câu trả lời

InsyaAllah rezeki sis bakal menyusul. Sy ttc 10 tahun. 1st time pregnant dan miscarriage bulan 12,2021 usia 8 week. Then after 5 bulan pregnant kali kedua, skrg dah 22 week. Usaha sy : buat bariatric surgery dari berat 115kg - 68kg, baru dpt period teratur lps turun berat. Track waltu subur guna opk, exercise, elak junk food. 10 tahun tunggu mmg sy dah redha sgt2 klu ada rzeki ada. Bila dah redha, insyaAllah kita tak stress fikir sgt soal ni. Sy doakan sis ye. InsyaAllah, Allah kurniakan penyejuk mata penenang hati utk sis pada waktu yg tepat. 🌷

2y trước

aminnnnn terima kasih sis

Semoga ada rezeki sis dalam mase trdekat ni.. Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. 🤲🏻🤲🏻 Macam sy pn ttc 4 tahun sis.. 3 kali gugur.. Saya amalkan kapsul buah zuriat.. Alhamdulillah skrg dah 13 week.. Harap2 selamat sampai lahir.. Aamiin Aamiin Ya Rabbal Alamin.. Mungkin sis blh cuba ikhtiar.. Saya share die link dgn sis.. 😊 https://shopee.com.my/product/94639061/10459368358?smtt=0.94640539-1665802640.9

2y trước

sy pn sma ttc 4 tahun.. skrg Alhamdulillah pregnant dah 16w1d..bersyukur sgt2..akhirnya Allah mkbulkan doa

salam sis, saya pernah dengar ramai amalkan petua ni, sis cuba ya: sebiji kelapa muda + 7 biji lada hitam tumbuk + secubit garam + serai 3 batang. masukkan semua bahan ni dalam kelapa tu, letakkan kelapa atas stove & bakar sampai hitam bawah dia. agak2 dah bakar tu, minum suam. sebelum minum baca surah al ikhlas 3x, 3 qul dan selawat 3x. buat sekali je sampai period bulan depan, lepas period baru boleh cuba lagi

2y trước

terima kasih sis

Hai sis,maaf lari sikit topik.Saya pernah check upt kat tandas masa bgtau kwn sekerja yg period dtg lambat.lps check terang double line.kwn minta saya doakn dia pregnant.Tanpa byk cakap,saya usap perut dia..saya doakan dia pregnant juga.Syukur Tuhan makbulkn doa saya.Kadang mulut saya mulut masin. Jadi kat sini,saya doakan sis dari jauh agar sis dan suami dikurniakn cahaya mata.Mana tau dapat twin girl boy..amenn

2y trước

sama² sis..sis jgn mudah rasa down ya.saya dulu selalu doa minta Tuhan bagi saya peluang merasa menjadi seorang ibu.syukur Tuhan makbulkan doa.Bila saya doa nak anak sulung girl(umur 6thn),Tuhan tunaikan doa saya.Begitu juga anak kedua,saya doa nak anak boy.Saya dapat baby boy(br masuk umur 6bln)masa umur saya 38😇itulah The Power of Doa.Abaikn persekitaran or org² terdekat yg cakap² negetif tauuu

semoga dipermudahkan segala urusan puan untuk hamil 🤲 .. saya pun pernah ttc juga 6tahun menanti zuriat , alhamdullillah tahun 2020 dikurniakan rezeki yang pertama sekarang umur dah masuk 2tahun2bulan dan tahun 2022 saya pregnant anak ke-2 pula .. inshaallah puan

sis cuba folic acid jenama gnc . sis search je kat shopee . Alhamdulillah ygtu byk sgt feedback elok. sya dgn husband pn mkan ygtu . Alhamdulillah skrg dh 24 weeks. sya doakan Allah permudahkan urusan sis ya 💋

Moga dimurahkan rezeki sis.. InShaaAllah, yg terbaik selalu dtg lewat.. mcm mak sy dulu nak anak lelaki, dia mengandungkan adik laki sy umur 50an dan alhamdulillah senang melahirkan..

semoga ada rezeki zuriat sampai utk awak dlm masa terdekat ni❤️.. semoga urusan awak dipermudahkan.. aamiin aamiin ya mujib

2y trước

aminnn...terima kasih

saya doakan puan diberi rezeki zuriat secepatnya. puan dan suami ada berjumpa Dr untuk solusi ?

Waalaikumsalam. Moga dipermudah perjalanan ttc sis ya. Aamiin ya rabbal alamin

2y trước

🥰💕