doakan saya hamil lagi

Teringin nak hamil lagi..bulan ni sis harap sgt da lekat baby,skli period pla klmarin pagi..huhuhu sedihhh..doakn sis hamil cpat ya..teringin sgt ada baby lagi..anak sulung dah bsar 7tahun da umur..dia pn balik2 tnya bila nak dapat adik lagi..

2 Các câu trả lời

Insyallah lepas ni rezeki kita ye sis. Stay strong, don't give up & doa selalu. Saya pun dah 8 tahun ttc utk baby no 2. Sampai la ni tak lekat lagi Baby dust for us 🙏🙏😇

5y trước

😁😁👍

Semoga dipermudahkan urusan rezeki ank pd sis