DOAKAN SAYA

Doakan saya, Noor Shazlin Binti Mansor untuk mendapat rezeki zuriat pada bulan ini. Didoakan juga buat mereka yang sedang mengandung supaya anda dan baby sihat dan dipermudahkan segala urusan. Aamiin

88 Các câu trả lời

Aminnn mudah mudahan awk dpt zuriat ... Amiin ya rabbal al aminnn

aamiin , semoga doa yang baik tu berbalik kepada awak , insyaAllah 🥰

5y trước

InsyaAllah. Tksih sis 🌹

Insya Allah sy doakan awak mengandung bulan ni...keep berdoa dan usha

5y trước

Aamiin. Tksih sis😭

Ameen. Insyaa allah ada rezeki. Jangan putus doa.

5y trước

Aamiin tksih sis🌹

Amin YRA, semoga sis pregnant dalam masa terdekat ni..

5y trước

Aamiin. Tksih sis😭

Semoga sis di kurniakan anak yg soleh Dan solehah ..

5y trước

Wc sis ❤️💙

Semoga dipermudah dan diperkenankan..Aamin

Amin.. InsyaAllah ada rezeki awak n suami.

Aamiin Ya Rabbal a'lamin..doakan saya jugak

5y trước

InsyaAllah. Moga puan juga dikurniakan zuriat soleh solehah🌹

Amiin.. doakan sy juga ya.. 🙋🤲