Semoga Dipermudahkan 🤲🏻

Assalamualaikum Hye semua salam kenalan 😊 Esok saya genap 39week 🤰🏻 Pohon doakan untuk saya dan ibu'2 yg menanti untuk bersalin nnt 🤲🏻 Semoga umirah binti habibir dipermudahkan urusan bersalin dan ibu/baby sihat walafiat ❤️ aamiin aamiin yrb 🤲🏻🥰.

14 Các câu trả lời

wslm..Aamiin smOga sis d permudahkn urusan bersalin nanti..🤲 DOakn juga semua ibu² d sini d permudahkn bersalin juga..

Semoga Umirah Habibir selamat melahirkan dan dipermudahkan segalanya serta baby keluar sehat sempurna. Amin ya mujib ♥️

semoga dipermudahkan sgala nya 🤲🏼 smga bby dan ibu dlm keadaan sihat walafiat Aamiin Allahumma Aamiin🤲🏼

semoga dipermudahkan urusan ibu utk bersalin nanti & baby sihat selamat smuanya. in shaa Allah 🥰

sy doakan semoga umairah binti habibir di permudahkan segala urusan bersalin nya.. aamin2.

semoga dipermudahkan segala urusan bersalinnya ,selamat dan baby dgn ibu pun sihat sama..

doakan sy dimudahkan urusan bersalin. dah 39w 5d. masih lagi takde tanda tanda 💪🏻

2y trước

semoga nurul eimey di permudahkan urusan bersalin, selamat ibu dan bayi..mudah dan lancar aminn yaa Allah

semoga Umairah Binti Habibir di permudahkan urusan melahirkan dgn selamat aminn yaa Allah

Waalaikumussalam. Moga dipermudahkan bersalin. Selamat dan sihat baby dan mommy.

semoga dipermudahkan segala urusan bersalinnya, selamat dan sihat baby & mommy