39week 🥰

Doakan saya dpermudahkan urusan bersalin . time pkp camnie taktau la camana nak hadap semoga kita semua yg akan brsalin time pkp dberi kkuatan and dapat bersalin normal . Harap brsalin pagi2 buta then siang tu boleh balik😁 . Doakan jugk baby keluar sblum due 😆 any tips mami2 semua .? Brsalin anak prtama poor progses sb nafas pndek hampir kene czer tp alhamdulillah brsalin normal dengn bntuan vacuum .tu pun baby kluar tak menangis hmpir lemas. 😣 #secondbaby

39week 🥰
8 Các câu trả lời

Aamiin ya rabbal alamin. Moga selamat ibu dan anak. Jika dah bersalin. Alhamdulillah, tahniah #TAPactiveusers #TAPsupermoms

3y trước

Banyakkan berdoa. Cuba buat jalan itik. Banyakkan berjalan keliling rumah pun okay mommy. Moga dipermudahkan ya.

doakn sy juga..da lbh due 😥.. due 19..tp smpai skg xnk kua lg baby..esok kne serah diri 😭

3y trước

awak lebih due dah 9hari la kan? semoga dpermudahkan segala urusan brsalin sis . syaa pon rsau sgt klu smpai overdue sb anak pertama saya brsalin sminggu awal .

insyaAllah semoga dipermudahkan urusan bersalin awak 🤗❤️❤️

Semoga yang baik2 untuk awak & baby aaminn

3y trước

kalau dlm 35w sempat lagi kan naik turun tangga 😆😆😆

Alhamdulilllah tahniah dah bersalin ya

semoga dipermudakan urusan bersalin nnt yaa

semoga dpermudahkan urusan bersalin🥰

amin