Gugur kandungan pertama 5 weeks

Doakan saya diberi kekuatan. Allah berikan saya berita gembira seminggu lepas dan Allah tarik nikmat tu semalam. Saya keguguran setelah ada spotting… p hosp Doktor scan nampak kantung tp xde janin and after dy seluk n guna speculum check permukaan serviks scan kali kdua terus x nampak kantung. Dari emergency ke PAC, waktu nak tukar bleeding teruk tiba n bila scan n doktor check ada nampak kantung. Doktor tarik keluar n cuci. kantung keluar dalam keadaan elok. Doktor bagi balik tapi bila nak tidur tutup mata saya terbayang kantung tu. Doakan saya kuat

2 Các câu trả lời

Moga Allah keluarkan kerunsingan dari puan dan tabah menghadapi ujian ini. inshaallah rezeki yang akan datang 🌸 jaga diri .

Inna lillahi wa Inna ilaihi rojiun. Mudahan Allah kurniakan kehilangan dgn yg lebih baik daripada sisi-Nya