menunggu hari

doakan saya bersalin minggu ni. edd 14/7/2019 dah start sakit2 belakang, tapi belum ada tanda2 nak bersalin lagi.. 38 weeks

10 Các câu trả lời

Saya edd 10/7 ni tapi belum ada turun tanda & takde sakit belakang pun. Sakit sikit sikit kat miss v tu je. Mungkin sebab baby dah turun ke bawah. Haih la anak, bila nak keluar ni 😅

5y trước

Sy pon 9/7 je. Hehe

Klu kepala baby dh engaged kt bawah..xlama dh Tu .mummy sbr k..pastu hayati minit2 akhir baby dlm perut .nnti rindu wktu dia dlm perut 😁

aminn sis ... kami warga dalam laman ni akn mndoakan sis dn baby slamat bnyakkan bdoa dn istifar ya sis ☺️

sama la kita..edd 14hb 7..semoga urusan kita semua dipermudahkan ye mommy

semoga drpermudahkan sis..

Semoga semuanya dipermudahkan. Amin.

Smog smua nye di prmudahkn amin...

Semoga d permudahkan sis :)

Semoga dipermudahkan urusan

Smoga d permudahkan