Doakan Kandungan Saya, Kawan ❤️

Doakan kandungan & baby saya kuat, sihat & selamat ya kwn2.. Sudah 2 hari spotting coklat berlarutan. Semalam pergi klinik, doc., suruh jaga diri tanpa bagi ubat kuatkan rahim.. ini kandungan ke-3 saya. Kndgunan 1 & 2 keguguran saat 10 minggu sbb kandungan anggur.. 🥺 mudahan kandungan kali baby betul2 sihat & sempurna ✨. AMEN.. #firstbaby #pregnancy #5weeks6days

14 Các câu trả lời

in Shaa Allah pikir positif . serahkan semua pada yg maha Esa . sy first pregnnt pon gugur . yg sec spotting time tu mmg redha je . Alhamdulillah rezki sy skrg baby 10 bulan . smoga dipermudahkan urusan puan .

4y trước

okay.. be postive shj ni.. mudahan rezeki saya kali ini ❤️.. thanks doakan sya 🙏

bykkn reht ye sis. jgn wat kje rumah buat mase skrg. mntk suami yg tlg semntre je. smpai betul2 kndungan dah kuat. mudah2an ade rezeki sis & suami kali ni. Amiin.. #30Nov20  #TAPSuperMoms

4y trước

ya puan, mmg saya byk bereht tp still ada kuar jg.. risau saya.. mudahan kandungn ni kuat.. Amen.. thank you sis doakan sy.. 🙏

Saya pun mcm awak skrg. Saya pernah gugur sekali skrg dah nak masuk 5w+ semalam dgn harini spotting. Hati ni risau je. Tp selalu fikir baik baik. InsyaAllah ada rezeki utk kita 🥰

4y trước

ya, mudahan smua baik shj.. Amen..

Moga baby Puan baik2 je ye. Sy pun keluar spotting dari minggu ke 4 sampai minggu ke 7. Masuk minggu ke 8, alhamdulillah dah takde spotting. Skrg dah pun minggu ke 28 ☺

4y trước

terima kasih puan..doakan baby sy kuat ya. Amen.. sis da dapatkan ubat kuatkan rahim ke? sy msuk 7 weeks msh da spotting lg 🥺.. ari ni agak pink plak.. tp setompok kcil shj..

Banyakkan rehat sis..saya pernah keguguran waktu kandungan 7 minggu sebab terlalu banyak gerak dan belum rezeki waktu tu .

4y trước

yala sis.. sy mmg berehat dr bt sbrg kja. doaakn saya ya sis.. 🙏❤️

banyakkan rehat sis .. saya pernah keguguran tahun lepas blighted ovum .. semoga kandungan sis baik2 aje

4y trước

sama sis.. saya dh 2 kali.. ni kndgn ketiga dh.. hrp ada baby.. Amen2..

semoga sis dan kandungan baik2 saja hendakNya...bedrest,jgn buat kje apa2 ye sis...take care..😘

4y trước

ok sis.. tp masih ada lg smpai skrg.. buntu dh..

banyak kan rehat, minum air mineral secukupnya + susu, makan asid folik bgus utk awal pregnancy

4y trước

baik sis.. akan saya amalkan 🙏🥺

Amin.. Byk2 rehat sis. Moga allah kuatkan c comel dlm rahim sis..

4y trước

Amen sis.. thank you doakan saya 🙏

Aminn..smoga ibu dan kandungan sihat dan baek2 hendaknye..

4y trước

Amen sis..