Pengalaman bersalin ank pertama. 2/10/19 (34w1d)

Doa kan ank saya cepat discharge dari SCN dengan sihat ya ???

Pengalaman bersalin ank pertama. 2/10/19 (34w1d)
4 Các câu trả lời

Tahniah 👏🏻👏🏻👏🏻. Bestnya tak rasa sakit apa2 lepas pecah ketuban. Tu rezeki Allah bagi tu. Kakak saya pun bersalin baby prem 33 weeks. Dia pun cakap dia tak rasa sakit. Mula2 rasa pelik, tapi lain2 experience kan. Kita, lepas pecah air ketuban, tak terkata rasa sakit contraction😂. Alhamdulillah sekejap je. Pengalaman naik ambulance tu kita lebih kurang. Pergi hospital lain, tapi kena hantar bersalin dekat hospital lain 😂.

4y trước

Betul2 😂😂🤭

same ngn mak saya . dia brsalin 34week. dia pun tak rasa contraction just air kluar je. .tp mak saya kene operate sb kpala bby mash kt atas . btw nak tnye brapa lma bby awak kene tahan kat nicu?

4y trước

thankyoy info. adik saya blum kluar sb kena kuning pdahal dah sminggu dah pndai direct feeding

Maaf tnya kenape kena tahan ye.. sebb ank sy no3 bersalin 34 minggu tp xkena tahan..

4y trước

Ooo.. thxq atas jawapan 😍

Amen..