Sy nk tnya kalo buat D&C kt hospital sakit x?sbb sy doc ckp kndungan ada kantung sja x de heartbeat

7 Các câu trả lời

Tak sakit lepas bius. Tapi nak cucuk bius tu agak sakit la.. kena puasa then lepas DnC tu kena tunggu 6jam baru boleh bangun n makan.. bawak je bekalan/baju awak kalau hosp jauh.. Moga dipermudahkan segala urusan awak❤️

tak rasa apa pon sis..doc akan bius separuh badan...bila ubt bius da bekesan,kaki xrsa apa,baru doc buat kerja diorg..sy Pon awl bln 7 baru je wat d&c.. first time sy kena,mula2 takut jugak la..

10mo trước

lega la dgr...tp msa buat tu kita akn rsa x mcm doc korek² prut kita ni?hihi...mmg x warded ke sis?

tak sakit sbb dia bg bius separuh badan. saya admit 1 hari je untuk dnc. ada hospital yg buat hari yg sama, discharge pun hari yg sama. procedure sangat kejap tk sampai 30minit.

10mo trước

ohh yaka...kira sat sja la😊..alhamdulillah lega dgr kalo sis ckp cm tu...sbb sy kena g sdri suami plk xdk kja luar kwsan....

Tak sakit saya hari tu dia bius semua,tk sedar pon sedar2 nurse pnggil nama da siap 🤭 saya admit 1 hari jer untuk doc pntau kalau tkde pape hari tu jugak boleh balik

tak sakit sis, sbb kita kena bius.. sy prnh buat tp kt swasta bius penuh.. cuma slps sedar tu perut tu skait manja manja gtu.. heheh

mmg kna warded la kn?mcm sis ritu bpa lma?rsa tkt lak pkir

usia kandungan awak?

10mo trước

tak sakit , saya dpa bius separuh