Gatal kat bhgian payud*ra

Dlm bbrpa hari ni kat bhgian sini asyik gatal je, sy baru prasan tdi kwsn yg slalu sy garu jdi mcm ni. Dia mcm kudis & masih gatal. Korang pnah x alami bgni? Kdg bila ank nak nyusu sakit + gatal. Dlm gmbr ni bkn puting ya mommy tpi kesan yg d garu dia jdi kudis 😅#SeriusTanya #SeriusTanya #bantujawab #Sharing_dong_Bund #firstmom #firstmom #firstmom #ingintahu #bantusharing #fypviralシ #feed

Gatal kat bhgian payud*ra
1 Trả lời

Sya pun tgh alami, x tahu knpe, tpi sya syak bile bra sya bsah msti naik gatal2 mcm ni