upt negatif?

Dktor kata negatif.. tp knpe mata sy je ke yg nmpk double line samar²?

upt negatif?
17 Các câu trả lời

Kena test sampai betul2 terang.. yg Penting baca result hanya dlm 5 minit pertama saja. Upt ni kadang nak period pun boleh naik faint line mcm tu.. jd utk kepastian test sampai terang, klau still sama je result maybe upt rosak or masalah hormon

Kalau ikut procedure doc akan sahkan positif bila dua2 line dah terang. Kalau samar2 mcm ni mungkin masih baru lagi sis, cuba cek lagi ye nanti

Biasanya klu result mcam ni doc taknk bg harapan. Tgu sendiri laa dlm next week repeat upt. Selagi takde bleeding or period.

Tunggu lagi dalam berapa hari .. ok ada rezeki ada lah tu... kalau boleh beli lah test yang canggih sikit

Samar tu sis.. InsyaAllah ade rezeki.. Tpi pada padangan doc samar2 pon diorg anggap 1 line

dulu sy pun mcm ni.. lepas seminggu naik terang 😊

awal lagi tu memang bila samar doc akan cakap negatif

Doc tu lagi pakar, takpe if ada rezeki sis inshaAllah

repeat upt dear, insya allah rezeki awak

InshaAllah ada rezeki awk Aamiin