noriday

dilema, bulan 3 haritu.. nurse suruh amk perancang.. ingt nk pkai iucd tp dsebabkan rahim terkoyak sikit masa bersalin.. doc xsarankan pkai lg.. doc sarankan amik noriday sbb fully breast feeding.. lps amk, period dtg 2 kali dlm sebulan tu.. masuk bln april, sambung amk noriday.. tp dah nk masuk hujung bulan, period masih beluk datang.. saya risau, termengandung lg.. normal atau x, kalau lewat dtg period..

1 Trả lời

Hi Puan. Ada tanya doktor tak apa kesan sampingan ambil noriday?