Merancang.

Hi. Did you guys makan ubat perancang or merancang sendiri? And if you guys makan ubat, period you guys teratur or kadang langsung x period?

1 Trả lời

Saya makan pil. 6m pertama amek noriday lepas tu tukar regulon hingga 2thn. Period teratur , berat maintain, susu pun ok sampai 2thn anak menyusu.

5y trước

Saya pun makan noriday sis, tapi period x teratur. Last month awal, this month belum period lagi. Ada cakap, makan noriday kadang x period.😪