Highly emosional in last stage of pregnancy

Dh weeks hujung² nie makin teruk emosi, ckp sikit pn boleh nangis n stress.. kdg tu sampai x hirau anak lapar dlm perut, selera mkn hilang terus.. ada masa rasa mcm lemah sgt².. husb plak jnis sensitif, so terumbang ambing la kita jg hati sendiri.. kalau awal² dlu laratlah nk mengalah, sabar n pujuk dia.. dh sarat nie, Allahu, rasa mcm x disayangi pula..

1 Trả lời

Jhn overthinking.. jgn trbawa2 prasaan sdih tu. Crita dgn husband. . Luahkan. Itu yg sy buat. Nty dah mlahirkan lg sensitif . Kita xbolei expect lelaki akan fham. Llki kena diberitahu depan2.. klau ssah text ja.. 😊 sbb kita ni kdg kita ja nk difahami.. dgn mak sndri pn bolei share..tp tulah dgn husband sndri lebih slesa. Good luck 😊💙

5y trước

Tulah, tp husb mmg jnis over sensitif, kalah isteri dia.. dh luah pn, kejap tu jela dia kesian kt kita.. bila kita kata dia x fhm, dia mrh, kata kita pn x fhm dia.. ckp sikit pn dia terasa, penatlah.. drp awal dpt thu pregnant dlu pn dia mcm x excited, bila tanya, dia kata dia risau, dia x thu nk buat apa.. nk berangan sal baby ke apa ke pn xbleh.. xpnh lgsg tgk dia masuk bilik bby..