hai mommies..sya sekarang 8weeks3day..normal ke kalau ada pendarahan dan sakit dekat bawah perut..?

dh jumpa doc,tp doc ckp pkra biasa shja.sja tnya..sbb 1st baby

2 Các câu trả lời

Sy pernah jumpa doc sebab bleeding. Doc kata kalau spotting sikit2 n tak banyak dan takde disusuli sakit perut melampau, masih normal n tak perlu follow up hosp. Walaupun ianya tak meyakinkan sy, tp apa boleh buat kalau doc cakap camtu kan. Now sy berdoa dan positif je . Masih berharap baby sy okay. This week nak bukak buku pink dah n 12 weeks. Tp masih spotting. Doc bagi ubat duphason (drydogesterone) utk stabilkan hormon dan kuatkan rahim. Now sy redha je. Tggu jela scan lg skali. 😌

rase nye kalau sampai pendarahan skli sakit perut tu x normal..knp x g clinic lain utk dpt kn second opinion