saya keluar darah coklat bby 13week

dh check doc kata baby okayy, awak semua boleh tk share sikit yg pernah lalui macamni

1 Trả lời

Klau Dr ckp oky mybe xde mslh serius, mgkin drh lama kot…Dr ada bg ubt kuat rahim x? ..klau pglmn sy drh coklat spotting ni xnormal..tp ats2 org kot..sy ggur 13w sbbkn spotting brown , jntung bby stop berdenyut

2mo trước

Alhmdulillah skrg pregnant ke2..dh nk due..awal2 pregnancy kne hti2 dgn sbrng spotting ..klau ada kuar cpt2 jmpe Dr