late booking

dh 19weeks still tk buat buku pink, betul ke kalau lmbt buat kena mrah ngn misi?

11 Các câu trả lời

sya buka bukak msa 16 weeks,xde kena marah cuma nya byk kali kena ulang ke klinik la sbb nk kena settlekan byk benda ..first buka buku lusanya trus kena minum air gula dah tu sangkut pula bsp lagi btmbh ulg ke klinik

baik pergi awal la sebab kalau lagi lmbt nti bnyk kene buat . nti tiap mnggu kena dtg 😅 saya buat buku pink lmbt msa ank prtama 26week .yg kdua ni pun lmbt jugk skit 16week bru p kk

lewat tu ada dua Sengaja lewat @ Tak sengaja lewat. yg sesaja lewat ni la yg xok. dpt misi in charge jenis lembut selamat la,dpt misi jenis mulut petir redhoo je la 😂

Habistu kalau takut kena marah, tak kan xnak buat buku? Nak jadi ibu kene berani,, Pedulikan apa org cakap..pergi buat buku untuk keselamatan u dan baby.

ok la tu 19week saya pegi prut dah nak msuk 6bulan😅😅😅 xdalah mrah dorng nasihat aje bgtau bahaya late book 😁

pergi lah sis..nanti kalau ada2 senang depa nk tau..bahaya kalau lmbt2kn bukk buku..xmara la sis depa tegur je..

Pegi je . Klu nurse marah pun , masa nk bukak je . Dia tak marah . Dia tego. 😅

X kne marah pn.. Better late than never #TAPSupermoms

tgk doc😂sy dh 6 bln baru buat huhu sbb x de org tlg

Kalau taknak kene marah. Pegi je bukak kat swasta 😂