Vaksin Booster

Hi dekat sini dah ada yg ambik booster ke? Booster tu mmg kena pfizer ke? Kalau dos 1 & 2 saya Astrazeneca, kalau booster pun nak Astrazeneca, ok ke? Thankyou #bantusharing #seriusnanya

2 Các câu trả lời

Saya dah 🙋🏻‍♀️ 1&2 dos AZ Booster pfizer Masatu tu je yg ada so saya ambil je terus. Alhamdulillah ok takde side effect teruk. Lenguh tangan je. Dengar ada org kata kata sama brand kurang side effect sebab badan dah kenal vaccine tu. Tapi papepun cuba tanya doktor kat pusat vaksin tu yee. All the best!

3y trước

Saya ambil masa 16w. Sampai skrg semua ok baby pun ok je ☺️ dah siap ambil vaksin influenza lagi sbb takut & nak ikhtiar jaga diri 😂 InshaAllah doa doa moga semua ok. Pastikan tahap kesihatan pun baik dulu before nak ambil. Lepas cucuk tu banyakkan rehat je nanti. Moga semuanya baik baik ajee 🌸

sy pun dah. 1st n 2nd AZ. mmg decide nk amik AZ utk booster. tp doc dekat PPV tu kata utk preggy mommy better amik pfizer. so sy pun follow je, amik masa 19 weeks. alhamdulillah just lenguh2 sengal tgn je. skrg dh 22 weeks baby sihat mommy dia pun sihat hehe

3y trước

faham2 mmg risau bila fikirkan baby kan. tp inshaAllah kita usaha n tawakal ya. inshaAllah okay sis yg penting lepas vaksin tu bykkn rehat jgn buat kerja berat2 sgt tauu. semoga dipermudahkan semuanya n take care ya mommy 🥰