5D + Gender scan + Detailed Scan Update: Terima kasih. Dah cari sono kawan kawan.

Dekat mana boleh dapat harga murah ya? Area Klang #bantusharing

9 Các câu trả lời

klinik safamedic, meru klang Pakej Scan & Harga : 1. Gender (> 20 weeks) = RM20 2. 2D Early (6-14 weeks) = RM40 3. 2D Growth (>14 weeks) = RM40 4. 2D Growth + 3D + 4D (24-33 weeks) = RM80 5. 2D Growth + 4D + 5D (24-33 weeks) = RM95 6. 2D Detail (20-27 weeks) = RM110 7. 2D Detail + 3D + 4D (24-27 weeks) = RM140 8. 2D Detail + 4D + 5D (24-27 weeks) = RM150 9. NT Scan (Down Syndrome Screening) (11-13 weeks) = RM90 **PAKEJ NO 4 DAN 5 ADD ON RM20 UNTUK GENDER SCAN**

sis boleh tengok sonobee.com. dekat klang ada juga cuma tak sure klinik mana. sis boleh check kat fb or website dia. saya baru lepas scan 5d,rm68 saja sebab tengah sale. kalau nak print gmbr takde kaler rm5. yang berkaler rm15. puas hati 👍

2y trước

5D boleh scan brp minggu kandungan? skli dgn gender scan ke ?

boleh search Sonobee. rasa 1 Malaysia ada. utk hari biasa, detailed (termasuk gender) + 5d = RM118 sahaja. boleh tgk kt link ni & pilih pakej mana puan nak. http://appointment.sono-ultrasound.com/index

Klang tak tahu . Tp klinik paling recommend saat ni klinik KEN RIMBA shah alam .. harga murah n booking sono nama Hayati atau rachel 👍

2y trước

Hi sis , sis bole search kat ig Poliklinik ken rimba ye ..

u.n.i klinik ini murah dan berpatutan..time scan doktr bgithu mn anggota bby..dan lgi best tv besr di dpn mata so kita blh tngok

sonobee berpatutan harga scan puan..

saya scan semua buat kt Ken Rimba shah alam.

2y trước

first saya datang buat Detail Scan Rm110 . Second dtg lagi buat Scan 5D Rm100 . Kalau nak buat combo detail scan + 5d rm 210

Area Subang Bestari.. 5D

sonobee