Baby movements

Hi dearies.. Anyone 28 weeks and still x feel baby movement so much? Kadang kadang active sekejap dan sekejap lagi senyap lama... macam mana nak kira baby kicks macam nie... stressnya...

2 Các câu trả lời

Sis try tepuk2 skit perut, ckp2 dgn bby, mnum air sjuk n baring.. Kalo bby kurang dri 10 movement, sgera ke hospital sis..

Kne g hospital klu mcm tu. X boleh dibiarkan takut jadi apa2 pada kandungan. Sebab masa 28week baby mmg aktif.