Selamat ke teruskan Herbalife F1

Dear mommies, Sebelum mengandung saya amalkan F1 shake sebagai sarapan pagi, sekarang ni saya dah 10minggu selamat ke teruskan F1 Shake sebab rasa tak complete kalau tak minum dan kadang 2 lunch lewat.. So kalau tak amik shake lagi la lapar sangat..saya google ada yang kata tak elok, so sekarang saya stop dulu..pendapat n pengalaman mommies? InshaAllah #secondchild #bantusharing #4thpregnancy

1 Trả lời

Maaf, setakat ni saya takde pengalaman consume F1 shaklee. Mungkin Ibu2 Asian Parent yg lain boleh tolong beri pendapat dan share experience. #TAPsupermoms