MENCARI BABY NEST MURAH DAN TERBAIK!

Hi dear all mommies, anyone blh suggest tak di mn nak beli/tempah set baby nest dgn hrga yg berpatutan dan kualiti terbaik.Dan boleh suggest tak warna apa sesuai untuk baby girl selain pink ?

1 Trả lời

sy pn bkenan dgn baby nest.. tapi ok ke..? means boleh guna lama..?

5y trước

oooo begitu.. sbb ade mommy kata bby nest ni buat nk cntik je boleh la.. pakai pn kejap je.. kalau boleh bkak besar kn then pakai lama, ok la.. brbaloi juga..