Berapa bacaan jaundice normal ?

Days 20 bacaan dah turun

3 Các câu trả lời

klau kk sy doc nk bawah 85 tapi haritu anak sy dr 179 dlm masa seminggu turun smpai 99.. doc kata dh tak yah check up kk.. kene pastikan anak minum susu byk dan berak tips sy ikhtiar utk anak kuning: 1.titiskan sikit anggur hitam kt baby 2.mandikan air daun kuchai 3. mndikan air herba cina sensei 4. lampu bilik tidur buka 24jam(mak nya susah tido ye tp berkorban demi anak) 5. kurangkn atau stop skjp susu badan(saya pam sy simpan freezer dulu buat stok) 6. bagi susu formula (sementara) 7. sementara ni jgn makan lada hitam, halia (nnti dh tkde kuning, boleh mkn- kalau susu badan) 8. pagi2 bukak tingkap bg matahari masok jemur anak skjp matahari pagi yg pukul 8pagi-9pagi shj 9. kejut anak dr tido setiap 2 jam paksa bangun minum susu utk bg anak kencing berak byk,kalau tak bangun bukak baju seluar basahkan kaki muka sikit bagi bangun sy ikhtiar buat sume ni anak turun betol kuning dlm seminggu semoga dipermudahkan urusan mommy ya

bacaan 5 atau bawah 86.isnin nanti anak sy cek kuning lg..minggu lepas amik darah dah..isnin tsb lg sekali dan review result minggu lepas..harap2 boleh discaj dah kuning dia...

kk tmpat sy doc nak bawah 100