Hello Mommies

My daughter dah, start makan. But dia minum tak nak sgt. Bila buat 5oz tak habis, tinggalkan 4oz. Bila buat 4oz, minum 3oz. Issit normal? Hmmm mommy risau lah

2 Các câu trả lời

Kalau bby sye.. 4oz atau 3oz je.. Sbb ye dah kenyg mkn.. Jam 7am susu 4oz.. Smbung tido smpai 10am.. 11.30am bgi lunch + air masak.. Main2... Jam 1pm susu 3oz.. Trus lena tido.. Jam 3pm or 4pm bby bgon bgi mkn petang + air masak.. Lps tuh dye main2.. Dh pnat bru susu blik 4oz.. Koi 7pm dinner + air masak.. Bby main2.. Jam 9pm susu 3oz terus tido... Bgon susu blik 3am 4oz dan 7am 4oz..

5y trước

7 bulan 18 hari✌️

Kenyang sgt kot mommy? Try to gap her milk from food feeding.

5y trước

Trying to gap her milk from food feeding. But i dont know how many hours after food feeding. I always get confused & paranoid whether she want the milk now or later. Hmm