Contraction palsu atau real one

Dari semalam start mild contraction, tapi masih terkawal. Cumanya nk kata kerap tu tidaklah. Dia dtg 10-20minit sekali. Mengeras je baby. Nk tanya adakah patut pegi hospital terus atau tunggu turun tanda ? Ataupun kalau makin kerap contraction baru pegi hospital. Kalau boleh tknk dipaksa bersalin. Sbb anak sulung dah czer 🥹

1 Trả lời

klu da rse contraction tu da bley peg.. part x nak paksa bsalin tu bkn kte yg tentukan tp pihak Dr.. kte ikut je ape yg tbaik utk diri kte n baby...