setuju tak?

Dari layan facebook lebih baik layan theAsianParent ni.? Banyak gak info bguna untuk ibu² baru macam saya ni. Boleh gak baca pengalaman ibu² lain sama. Bagus ada app macam ni.?

12 Các câu trả lời

Betul.. Sya kt fb tgok kisah rumah tangga, info ibu hamil, tu je. 😁.. Kalau rasa nk komen kite komen page tu 😁😁 tp sis bukan kaki bawng ya.. The asian parent pun ok group ni macam2 nsht smngat mummy bagi.. Lepas tu group ni sngat positif tak de pun nk kondem2 ibu yg lain..

5y trước

Ha'a sya pulk baru 6 bulan pakai jadi nya xtao pulk isu sbelum2 ni. Tp ok lah kan dh aman damai xde kondem2.. Ibu2 pun sronok nak share2 tny2..

betul tu....saya tengOk fb naik boring dah, scroll2 orang posting gambar...tak dapat ilmu pun...dulu, bangun2 je tengok whatsapp, sekarang baru bangun tidur ke, tak dapat tidur ke....mesti saya buka asianparent, ilmu makin hari makin bertambah

5y trước

Btl. Semua nmpk positif je kan dlm app ni.😘

Betul. Byk sharing dlm apps Asian Parent. Bru 5 hari install since sy dpt tau sy dh pregnant hari rabu lepas. Suka baca info2 kt dlm nih 😊

5y trước

Aamiin Ya Rabb. Terima kasih 😘

Betul..byk info psl pregnancy n baby kat dlm apps ni..sambil2 boleh share mcm2 pngalaman ibu mngandung 😊

5y trước

Kan. Rasa ada tempat yg btl nak tanya pape.😜

Malas dah layan fb. Nak pula time mengandung ni, ramai yg suka kecam kalau tanya soalan remeh.

5y trước

Sini pun ada juga kna kecam kalau tanya soalan yg pelik2. 😅

Betul tu.hehee.. Sy pn suka.. Semua org pn positif mnjwp dan berikn nsht kn

Btl. Sejak layan theAsianParent ni lama dah tak on Fb 😄

5y trước

Hehe kan.. Layan theAsianParent mcm2 ilmu bole dpt melalui pengalaman2 ibu2 kt sini.. Boleh tambahkan point lagi hehe😁

btul, sy pn suka lyn theasian parents

5y trước

Sama sama😜

Kn.. Sangat bermanfaat.

Ye i tak ade facebook

5y trước

Mungkin kami semua pon lepas ni boleh dah remove acc fb😂