Tips kurangkan mual?

Dari kandungan 7 minggu lebih, saya tak bole bau suami saya. Harini kandungan saya 8W2D, tak bole bau masakan langsung. Muntah teruk pagi ni sampai lesu saya. Ada tips untuk kurangkan mual tak?

4 Các câu trả lời

saya makan skit2 .. mual lg makan lagi.. saya mnum air pati delima gulsan skrg ni.. mual2 tak teruk sgt

klo sya sarankan minum lemon tnpa gula ataupon air limau tnpa gula ..

Saya selalu ambil ubat tahan muntah jer kalau muntah terlalu banyak

minum air suam...