urine ada protien 3+

dari hamil ank sulong mmg da ad urine 3+ skrg no 2 pon still ada jgk doctor skrg suggests mnum air putih secukup nye tp mslhnye da mnum bnyk pon stiill ada jgk ada momy y sme mslh mcm sy

5 Các câu trả lời

cuba minum air bali tapi tanpa gula ye sis..Amalkan insya'allah..Sy dulu pregnant anak first mmg urine masalah..Lepastu amalkan air bali tu,alhamdulillah urine okay2 je..Kali ni pregnant anak ketiga ni baru dua kali urine masalah..Cepat2 sy minum air bali..tapi air masak tk tinggal jugak 2 litre sehari..

Maaf, saya tak pernah hadapi masalah ni setakat 1st pregnancy yg lepas. Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms

banyakkn mkn buah buahan sis terutama tembikai .. saya 3kli je masalah urine .. kli ke 4 n ke 5 alhamdulillah dh ok ..

Mungkin mommy kena kurangkan makanan yg ada protien. Sorry sy takde masalah mcm ni.

Sme ade jgak tapi dah refer ke nephorology..mgkin buah pinggang dah bocor 😌