Anmum is the best product 👍🏻

Dari awal preggy memang minum anmum , rasa sedap , harga berpatutan dan senang membuang . Dua flavour dah cuba tapi lagi suka ori 🤭

5 Các câu trả lời

Bg sy rasa dia kurang skit..mcm xkena tekak..rasa dia xmcm susu..hanyir skit..tpi minum jgk sbb syg dh beli..nnti hbs nk try brand lain plk

1y trước

Haha betulll hanyir sangat 😅

tak boleh telan...rasa n bau ikan.rasa mcm minum air rendaman ikan bilis .aduh..cannot go..sorry

Yes suke anmum❤️ walaupon ramai ckp gula tinggi tapi susu ni lah yang buat hb i naik😘

sama! sy pun suka anmum 😍

Takboleh telan 🥴

1y trước

Rasa dia teruk sgt. Enfamama so much better 👍🏻