Dugaan mengandung

Dari 1st weeks smpai 17weeks dok alahan muntah,sakt bdn, skit kpale, dok keluar masuk ward berkali kne drip air berbotol2.. Da hbis alahan kne pulak cirit birit dekat 1minggu kne drip air lg.. Dah hilg cirit birit kne pedih ulu hati tiap2 hari2..sembelit lg.. Allahu..dugaan nye pregnant kali ni..skrang da 22weeks dok kne pedih ulu hti tiap hari...ade ke mommy yg sama mcm sy ni..?

14 Các câu trả lời

Jaga pemakanan, jgn makan byk brminyak, brgoreng dan pedas. Makan byk buah tembikai

5y trước

Tembikai sgt2 elok. Bantu sgt alahan sy, plus membuang pun lancar je

adatlaa dugaan ngndung.bukN semua wanita rasaii.nnti bila ada dh besar rindu semua tu

5y trước

Memang xsmua org rasai..n sy preggy ank ke4 ank2 before ni pn memang sy alahan tp seteruk cmni..memang lepas da bersalin rindu moment time pregnant just meluah sbb dugaan preggy kali ni lebih berat dr sblm2 ni

Drink milk before sleep. It works for me😊

5y trước

Tq my dear..hope dipermudahkan hendaknya aamiin

Moga sis sentiasa kuat dan sihat.

5y trước

Tq my dear...😢