Siapa pernah lepas gugur, 1st period lepas gugur darah heavy flow & lebih dari 10hari?

Darah period saya dah lebih 10hari now flow light2 je.. saya cuma takut sbb saya ada tumpah darah time gugur & dalam tempoh period 10hari tu ada heavy flow.. dr dh bagi ubat benti darah but still keluar darah just light je.. ada ke orang pernah jadi macam saya? boleh ke buat pap smear time ada darah period?

1 Trả lời

masa saya gugur , darah nifas tu seminggu lebih. first period lepas tu, 5hari & banyak darah period . paling lama dah tu bagi saya sebabnya selalunya hari ke 3 dah habis . sikit pun selalunya sebelum gugur