Pls help 🥹

Bulan 5 haritu sy gugur masa 10w. Lepas tuu period on time. Cumanya, 1 mggu lepas period dah stop, ada keluar darah balik. Termasuk hrini dah 4 hari tp darah tuu tak heavy flow mcm period dan warna merah gelap ke koko mcm tu. Kdg2 jee ada darah merah fresh sikit. Anyone tahu tak tu darah apa 🥹 perut tak sakit pun, tp ada rasa cramp je sikit2 dkt ari2

3 Các câu trả lời

mgkin hormon.. nak peg check klinik pun bley.. klu x, just tggu next cycle tgk mcm mne.. sbb nye bru gugur kn.. mgkin hormon bru nk stable blek..

Lebihan darah kut. Lepas gugur dah check rahim tak utk confirmkan dah clear ke belum?

12mo trước

Kalau baru nk ovulasi, implantation bleeding tu cuma keluar spotting secalit je warna pinkish or brownish. Dan keluar sehari 2 or max pun 3 hari. Dan bukan juga warna merah fresh. Based on pengalaman saya lah. Taktahu pula org lain

hormon kot