Period sedikit

Assalamualaikum. Saya period baru dua hari. Kebiasaannya period saya heavy flow pada 3 hari pertama. Tapi dah 2 hari period, flow darah saya sangat sedikit tak penuh pad. Hari kedua ni pulak sy mengalami sakit kepala dan muntah2. Ada sesiapa yang pernah mengalami pengalaman period sedikit?

4 Các câu trả lời

Awak pregnant ke, sy pun alami mcm awak jugak hari ni hari ke dua sy period darah tak banyak mcm selalu besar 50sen

Mungkin tu implantation bleeding kot. Kalau darah dah stop, cuba test upt

walaikumsalam....saya sll alami

nnt try cek upt