period lepas bersalin

darah nifas saya dah habis dalam 2minggu lepas. lepas tu keluar kuning titik2 sahaja. harini ada keluar darah sikit dalam suku pantyliner. tu darah period atau tak ya ?? saya fully bf baby esok genap 2 month ☺️ #ingintahu #firstmom

4 Các câu trả lời

biasa drh nifas ni dlm islam paling cpt dan kejap 1 hari 1mlm...biasa 44hari..paling lm 60hari..jika masih ada lendir keluar berwarna dlm tempoh blum smpai 40hari means ia msih dlm darah nifas..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin

kalau dh lebih 15hari, darah yg keluar tu adalah dikira period. dunt worry, ada je bf mom yg period awal, ada yg xperiod langsung.

kalau suci 15 hari kira period.. kalau kurang 15 hari nifas

kalau dah suci 15 hari, period