Darah istihadah atau haid?

darah nifas dah stop hari ke 60 lepas bersalin. tapi pada hari ke 70 darah keluar balik sikit. tapj hari ke 74 darah fresh blood kluar byk mcm period. so sekarang confuse sama ada tu darah istihadah atau period. ada yang pernah alami?

1 Trả lời

Same dgn saya, da 70 hari sekarang ni, sblm ni ade jgk stop kejap then kua mcm darah haid byk, lepas tu xde da, dua hari lps kua darah nifas lg, sikit, risau sbb ni first time