Darah beku selepas bersalin?

Darah beku selepas bersalin punca ramai ibu MAUT dalam pantang! Jangan main-main ibu, perkara ini amat penting. Ibu dapat tak suntikan untuk cairkan darah beku selepas bersalin? Info lanjut:https://my.theasianparent.com/darah-beku

Darah beku selepas bersalin?
4 Các câu trả lời

Tak dpt min tapi tiap kali nurse dtg checkup or pg klinik mmg dorang akan check urat2 dekat betis & kaki..dr sblm bersalin lg sbb dorang mmg akan check..alhamdulillah sy x kena darah beku tu..

Itulah pengorbanan seorang ibu. Dah kena czer kena suntik sendiri pula. Saya jenis seriau tengok orang suntik ubat cair darah ni sendiri 😐

alhamdulillah dapat. lepas keluar je anak, terus kene cucuk time tu jugak

saya dapat ..saya bersalin czer