Hai smua sya nak tnya sya dh lewat peroid Sptut nya 21/12 tpi sya dh lwat 4 hari last peroid 21/11

5 Các câu trả lời

mcm sye anak 1st dlu, 2hari sblom delayed dh dpt detect +ve. anak 2nd ni, hari ke 10delay period bru dpt detect +ve. nnt sis try lps 7-10hari delayed period.

9mo trước

ok²

klu period regular da bley check.. klu period irregular, check lps cycle tpanjg awak penah jd.. contoh 50 hri, so awak check hri ke 52..

check upt. kalau -ve, tunggu lagi seminggu kalau belum period test semula.

check upt lepas seminggu tak period.

9mo trước

owh mcm tu

tunggu seminggu delay

9mo trước

ok