darah selepas bersalin

hello dan salam sejahtera semua.. situasi: 2nd trimester loss 6/11/2020 nak tanya, darah selepas bersalin tu biasanya berapa lama? sebab bermula malam tadi, tiada darah sampai ke sekarang. (8hari) Adakah itu normal?

3 Các câu trả lời

Normal hari =20-30 hari Paling lama. 60 hari Paling cepat sehari smlm Kalau dh darah xturun cuba puan ambil herba atau jamu, bagi rahim panas, Dulu sya pun darah berhnti on off tpi bila makan jamu ja darah byk turun , Minum air suam byk ya

sy 50hari..Lau 8 hari sy xpasti..cuba bgtau kt nurse mcmne..bahaya x..takut ia tersumbat lak..xkeluar habis

sama saya masa lepas bersalin 8hari je pastu keluar coklat² sikit